Łódź Restaurant Week

Już po raz XI, w dniach 18.04 - 30 .04 w Łodzi jak i w całej polsce odbędzie się Restaurant Week, czyli Festiwal Najlepszych Restauracji.
Hasło przewodnie tej edycji to: Chodźmy do Restauracji!

W zwiazku z festiwalem, chcemy Was gorąco zaprosić, byście mogli spróbować co nasi kucharze (na czele z szefem kuchni Michałem Kotem) mają do zaoferowania. W formie pisanej prezentuje się to następująco:


Menu A🦆
# Carpaccio z piersi gęsi, karmelizowane owoce i orzechy laskowe
# Pierś z kaczki w sosie miodowo - balsamicznym , soczewica z warzywami
# Tarta z jabłkiem, sorbet truskawkowy, gorzka czekolada

Menu B🐟 (wege)
# Sandacz pieczony podany na sałatce z rzodkiewki i szczypiorku, olej orzechowy, migdały
# Gołąbki warzywne z sosem z borowików, kasza pęczak
# Millefeuille z ciasta filo z kremem orzechowym, sos bananowy z natką pietruszki


W atrakcyjnej cenie 49 zł/os. możecie zjeść 3-daniowy obiad/kolację z duszą i charakterem naszej kuchni, oraz otrzymać prezent od sponsora festiwalu firmy Martini. Rezerwacje można dokonać na stronie internetowej -> Wybierz naszą restaucję z listy, wybierz menu i dokonaj rezrwacji!