Serwis w formie wyboru dań dla wszystkich gości

PROPOZYCJA 2a. – KOSZT 85 ZŁ / OSOBA*

Starter

Pasztecik z konfiturą z czerwonej cebuli

Zupa 

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką 

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Delikatna zupa rybna na łososiu z krewetkami 

Danie główne 

Polędwica z dorsza na szpinaku z grzybami podana z ziemniakami opiekanymi

Golonka z  indyka na puree ziemniaczanym z kapustą zasmażaną

Polędwica wieprzowa sous – vide podana na placuszkach ziemniaczanych z pieczonymi warzywami korzeniowymi 

Deser 

Deser lodowy z bitą śmietaną  

Sernik domowy z gorącymi wiśniami

Gorące owoce leśne z lodami i kruszonką z ciasta domowego

 

PROPOZYCJA 2b. – KOSZT 97 ZŁ / OSOBA*

Przystawki na stołach gości

Pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli 

Sakwy z gęsiną na puree z gruszki 

Boczniaki w śmietanie na plackach warzywnych

Zupa 

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką 

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Delikatna zupa rybna na łososiu z krewetkami 

Danie główne 

Polędwica z dorsza na szpinaku z grzybami podana z ziemniakami opiekanymi

Golonka z  indyka na puree ziemniaczanym z kapustą zasmażaną

Polędwica wieprzowa sous – vide podana na placuszkach ziemniaczanych z pieczonymi warzywami korzeniowymi

Deser 

Deser lodowy z bitą śmietaną  

Sernik domowy z gorącymi wiśniami

Gorące owoce leśne z lodami i kruszonką z ciasta domowego

Napoje zimne i gorące (bez ograniczeń)

Kawa i herbata , Soki, woda stołowa z cytryną i miętą

PROPOZYCJA 2c. - KOSZT 115 ZŁ / OSOBA*

Starter

Pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli podany z chrupiącą bagietką

Zupa

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Delikatna zupa rybna na łososiu z krewetkami

Danie główne

Polędwica z dorsza na szpinaku z grzybami podana z ziemniakami opiekanymi

Golonka z  indyka na puree ziemniaczanym z kapustą zasmażaną

Polędwica wieprzowa sous – vide podana na placuszkach ziemniaczanych z pieczonymi warzywami korzeniowymi

Deser

Deser lodowy z bitą śmietaną

Sernik domowy z gorącymi wiśniami

Gorące owoce leśne z lodami i kruszonką z ciasta domowego

Napoje zimne i gorące (bez ograniczeń)

Kawa i herbata , Soki, woda stołowa z cytryną i miętą

Zimne zakąski

Ruloniki z łososia wędzonego faszerowane mascarpone otulone w koperkowym naleśniku

Terina drobiowa z pomidorkami secchi

Roladki z kaczki z bakaliami

Karczek po cygańsku faszerowany boczkiem, cebulą i ogórkiem

Schab z orzechami na słodko

Sałatki

Sałatka z szynką i porem w sosie majonezowym

Sałatka z grillowanym plastrami kurczaka w sosem serowym

Tatar ze śledzia

Masło, pieczywo, marynaty

OWOCE FILETOWANE SEZONOWE

 

 *Przy rezerwacjach zorganizowanych od 12 osób wzwyż, serwis kelnerski w wysokości 10%, zostanie doliczony do państwa rachunku końcowego.

CENY ALKOHOLI DLA REZERWACJI

wino półwytrawne Francja (białe i czerwone) 35 zł butelka / 0,75l

wino półwytrawne Francja (białe i czerwone) 50 zł / 1 litr

wódka Luksusowa 0.5 l – 40 zł

wódka Wyborowa 0,5 l – 40 zł

wódka Absolut 0,5 l – 58 zł

+ pełna karta win dostępna na barze

+ pełna karta alkoholi dostępna na barze

KORKOWE PRZY WNIESIENIU WŁASNEGO ALKOHOLU 15 ZŁ/OSOBA

SERWIS ZA PODANIE TORTU WNIESIONEGO PRZEZ GOŚCI 2 ZŁ/OSOBA