Serwis w formie waz i półmisków na stołach gości

 

PROPOZYCJA 3a. - KOSZT 80 ZŁ / OSOBA*

Starter

Pasztet z konfiturą czerwonej cebuli podany z chrupiącą bagietką 

Zupa – wazy

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką

Danie główne – półmiski

Polędwica wieprzowa sous vide

Stek z łososia marynowany w ziołach 

Pierogi z wołowiną okraszone

Dodatki – półmiski 

kapusta zasmażana, mix sałat z sosem winegret

Ziemniaki opiekane, kopytka zasmażane

Deser – ciasta na paterach

Kruche orzechowe, trufla czekoladowa, jogurtowe owocami

Napoje zimne i gorące (bez ograniczeń) 

Kawa i herbata

Soki, woda stołowa z cytryną i miętą

PROPOZYCJA 3b. - KOSZT 95 ZŁ / OSOBA*

Przystawki na stołach gości

Pasztet konfiturą z czerwonej cebuli

Sakwy z gęsiną na puree z gruszki 

Boczniaki w śmietanie na plackach warzywnych

Zupa – wazy

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką

Danie główne – półmiski

Polędwica wieprzowa sous vide

Stek z łososia marynowany w ziołach 

Pierogi z wołowiną okraszone

Dodatki – półmiski 

kapusta zasmażana, mix sałat z sosem winegret

Ziemniaki opiekane, kopytka zasmażane

Deser – ciasta na paterach

Kruche orzechowe, trufla czekoladowa, jogurtowe owocami

Napoje zimne i gorące (bez ograniczeń) 

Kawa i herbata

Soki, woda stołowa z cytryną i miętą

 

PROPOZYCJA 3c. - KOSZT 110 ZŁ / OSOBA*

Zupa  - waza

Krem z buraka podany z prażonym boczkiem

Rosół z pierożkami z gęsiny, natką pietruszki i marchewką 

Danie główne – półmiski

Polędwica wieprzowa sous vide

Stek z łososia marynowany w ziołach 

Pierogi z wołowiną okraszone

Dodatki – półmiski 

kapusta zasmażana, mix sałat z sosem winegret

Ziemniaki opiekane, kopytka zasmażane

Deser – ciasta na paterach

Kruche orzechowe, trufla czekoladowa, jogurtowe owocami

Napoje zimne i gorące (bez ograniczeń)

Kawa i herbata , Soki, woda stołowa z cytryną i miętą

Zimne zakąski 

Ruloniki z łososia wędzonego faszerowane mascarpone otulone w koperkowym naleśniku

Terina drobiowa z pomidorkami secchi

Roladki z kaczki z bakaliami

Karczek po cygańsku faszerowany boczkiem, cebulą i ogórkiem

Schab z orzechami na słodko

Sałatki

Sałatka z szynką i porem w sosie majonezowym

Sałatka z grillowanym plastrami kurczaka w sosem serowym

Tatar ze śledzia

Masło, pieczywo, marynaty

OWOCE FILETOWANE SEZONOWE

 

*Przy rezerwacji w naszej restauracji napiwek dla kelera pozostawiamy w gestii gości. Nie doliczamy go sami do Państwa rachunku.